April In Mij | Kunstschouw 2018 Burgh-Haamstede
Even tijd voor je zelf en creatief aan de slag. Workshops en kinderfeestjes met textiel, vilt, SoulCollage, ZenDoodle en nog veel meer!
kinderfeestje, workshop, textielworkshop, personeelsfeestje, moeder dochter, creatief, vilten, zendoodle, soulcollage, april in mij, marie-louise fijneman, middelburg, walcheren, zentangle, atelier, fijneman, creatief uitje, creatief feestje, creatieve workshop, borduren, borduurworkshop, borduurcursus, textielcollage, textielcollage workshop, textielcollage cursus, vilt workshop, vilt cursus, textielkunst, kinderworkshop, kindercursus creatief, creatief personeelsuitje, personeelsuitje, cursus, kinderen, feestje, kids, upwolfing, tasjes maken, aprilinmij
16871
post-template-default,single,single-post,postid-16871,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kunstschouw 2018 Burgh-Haamstede

Kunstschouw 2018

Kunstschouw 2018 Burgh-Haamstede

Nieuw textielwerk van mij (Marie-Louise Fijneman) is te zien tijdens de Kunstschouw 2018, die gehouden wordt in juni op Schouwen-Duiveland.

In een prachtige, landelijke omgeving in de polder bij Burgh-Haamstede ben ik samen met 3 andere kunstenaars te vinden in een oude boerderij aan de Oostweg 1 . Deze locatie is de thuisbasis van Sta op en Schitter, coaching en counseling m.b.v. paarden.

Mede-exposanten zijn Sybrecht Bosker, Daniƫlla Daen en Gonny van Wees-Kenter. De expositie is onderdeel van Kunstschouw 2018 en vindt plaats op een 40-tal locaties van 15 t/m 25 juni 2018. De locaties zijn dagelijks gratis toegankelijk van 10.00-17.00 uur.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.