Expositie Kloostergangen Abdij Middelburg

Expositie Kloostergangen Abdij Middelburg

Open Atelier Veere eenmalig in de Kloostergangen, Crypte, Kloostertuin en loggia van de Abdij te Middelburg.

In de monumentale Abdij tonen 34 kunstenaars uit binnen-en buitenland hun werk en geven demonstraties op hun vakgebied. Te zien zijn o.a. glasobjecten, installaties, schilderijen, fotografie, sieraden, beelden, textiel, assemblages, etc. Bijzonder is de toegang tot de Crypte die normaliter voor bezoekers gesloten is. In de loggia op het Abdijplein wordt tijdens Open Atelier werk geƫxposeerd van de negentigjarige in Middelburg geboren, wonende en werkende kunstenaar Antoine Mes.

U kunt meewandelen met fotograaf Karin den Boer. Zij geeft fototips en richt samen met u de camera en smartphone op kunst en de vele monumentale gebouwen die Middelburg rijk is.

Op zondag 8 en zaterdag 14 april worden tussen 12.30 en 13.00 uur lunchconcerten aangeboden in een gevarieerd programma met vroeg-Romantische werken voor blokfluit en folk en blues op harmonica en gitaar.

Met deze linken naar de website www.openatelierveere.nl en de digitale gids GIDShttp://www.openatelierveere.nl/277640833 kunt u het hele programma bekijken.

Geopend van 29 maart t/m 15 april 2018 Van donderdag t/m zondag en 2de Paasdag tussen 11.00 en 17.00 uur.
Welkom en vrije entree

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.