Marie-Louise Fijneman

April In Mij. Een nieuwe lente, het begin van een nieuw spannend avontuur.

 

Zo voelt het voor mij elke keer als ik aan een nieuw werk begin. De cyclus van de seizoenen begint weer van voor af aan.

 

Ik maak Mixed Media Textielcollages vol kleur en eigentijds borduurwerk en 3-D geweven wandkleden. Ik houd van experimenteren en combineren van verschillende handwerktechnieken en gebruik daarbij vaak textiel met een verleden.

 

Marie-Louise Fijneman Textile Art

 

Ik werk in series en in mijn werken spelen kleuren, structuren en de natuur de hoofdrol.

 

Naast mijn Mixed Media Textielcollages en wandkleden maak ik tassen, designkrukjes, sieraden en sjaals in dezelfde kleurrijke stijl als mijn kunst, waarin vaak oud textiel gecombineerd wordt met een eigentijdse vormgeving.

 

Wil je zien wat ik zoal maak, klik dan hier.

 

Daarnaast geef  ik met veel plezier creatieve workshops en cursussen in de manier waarop ik zelf graag werk: intuïtief en meditatief. Ze zijn gericht op het (terug)vinden van je eigen creatieve stem en weer meer in balans komen. Minder hoofd en meer gewoon maar doen. Even tijd voor jezelf en stilstaan bij wat echt belangrijk is voor jou. Nieuwe dingen ontdekken. En verrast worden door wat er zo onverwacht uit je handen gekomen is! Dit doe ik in mijn Atelier April In Mij in Middelburg of op locatie.

 

 

Heb je interesse in mijn werk, kun je me altijd een mailtje sturen en een afspraak maken om werk te bekijken in mijn atelier April In Mij in Middelburg.