April In Mij | Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 1-2-3 juni 2018
Even tijd voor je zelf en creatief aan de slag. Workshops en kinderfeestjes met textiel, vilt, SoulCollage, ZenDoodle en nog veel meer!
kinderfeestje, workshop, textielworkshop, personeelsfeestje, moeder dochter, creatief, vilten, zendoodle, soulcollage, april in mij, marie-louise fijneman, middelburg, walcheren, zentangle, atelier, fijneman, creatief uitje, creatief feestje, creatieve workshop, borduren, borduurworkshop, borduurcursus, textielcollage, textielcollage workshop, textielcollage cursus, vilt workshop, vilt cursus, textielkunst, kinderworkshop, kindercursus creatief, creatief personeelsuitje, personeelsuitje, cursus, kinderen, feestje, kids, upwolfing, tasjes maken, aprilinmij
16815
post-template-default,single,single-post,postid-16815,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 1-2-3 juni 2018

Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 1-2-3 juni 2018

In het eerste weekend van juni is er weer de gezellige Kunst- en Natuurroute in Wemeldinge. Op diverse locaties exposeren en verkopen 32 kunstenaars hun werk.

Ik sta zelf met mijn werk in het gebouwtje achter het huis aan de Dorpsstraat 68a. En, leuk detail, een van mijn werken is uitgekozen voor de omslag van de promotiefolder en affiches!

Alle locaties, ook de kerk van Wemeldinge, zijn tijdens deze dagen gratis toegankelijk. De route is open op vrijdagavond 1 juni van 17.00-21.00 uur en zaterdag (2 juni) en zondagmiddag (3 juni) van 13.00-18.00 uur.

Leuk om al wandelend een rondje te doen, het weer belooft goed te worden!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.