April In Mij | Nieuwe handwerk- en haakworkshops in het najaar 2017
Even tijd voor je zelf en creatief aan de slag. Workshops en kinderfeestjes met textiel, vilt, SoulCollage, ZenDoodle en nog veel meer!
kinderfeestje, workshop, textielworkshop, personeelsfeestje, moeder dochter, creatief, vilten, zendoodle, soulcollage, april in mij, marie-louise fijneman, middelburg, walcheren, zentangle, atelier, fijneman, creatief uitje, creatief feestje, creatieve workshop, borduren, borduurworkshop, borduurcursus, textielcollage, textielcollage workshop, textielcollage cursus, vilt workshop, vilt cursus, textielkunst, kinderworkshop, kindercursus creatief, creatief personeelsuitje, personeelsuitje, cursus, kinderen, feestje, kids, upwolfing, tasjes maken, aprilinmij
16588
post-template-default,single,single-post,postid-16588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nieuwe handwerk- en haakworkshops in het najaar 2017

gehaakte ketting

Nieuwe handwerk- en haakworkshops in het najaar 2017

gehaakte ketting

Dit najaar is er de nieuwe workshop Heerlijk Haken, waarin we een ketting in de April In Mij stijl gaan haken. Ook nieuw is de cursus ZenBroidery. Heerlijk ontspannen op je gemak borduren op klein formaat in vrolijke kleurtjes. Je kunt er meer over lezen via deze link.

Natuurlijk is er ook weer zoals vanouds een workshop en cursus Textielcollage en Het Nieuwe borduren. En een ontspannende cursus ZenDoodle tekenen.

Maar eerst de zomervakantie! Lekker even relaxen en hopelijk regelmatig een heerlijk fietstochtje en lange zwoele zomeravonden met een lekker drankje erbij. Weer inspiratie en ideeën opdoen op nieuwe plaatsen en al werkend in het atelier. En wellicht brengt dat nog nieuwe ideeën voor nog meer leuke activiteiten bij April In Mij in het nieuwe seizoen!

Ik wens iedereen een hele fijne, ontspannende zomer en wie weet zie ik je terug in een van de workshops en cursussen van April In Mij!

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.