ZenDoodle

ZenDoodle bij April In Mij

BASISWORKSHOP ZENDOODLE
1 dagdeel van 2,5 uur

Workshop ZenDoodle

YOGA VOOR JE HERSENEN!
Je gaat stap voor stap een prachtige abstracte pentekening maken op een heel eenvoudig te leren, ontspannen en meditatieve manier. Het is een kunstvorm waar je helemaal in op kunt gaan en die bovendien je concentratie en creativiteit vergroot.

 

 

Geschikt voor iedereen die graag creatief/meditatief bezig is. Er is geen tekenervaring of speciaal talent nodig.

 

De workshop is inclusief koffie, thee, wat lekkers en een set beginnersmaterialen om tijdens de workshop mee te werken. Deze beginnersset materialen is van goede kwaliteit, zodat je er ook thuis meteen mee aan de slag kunt.

 

Zin om mee te doen en geen workshop gepland in de agenda? Plan dan zelf een workshop ZenDoodle, dit kan al vanaf 4 personen! Stuur me dan een mailtje via marielouise@aprilinmij.nl.

 

Klik hier voor de data.

 

 

BASISCURSUS ZENDOODLE
5 lessen van 2 uur

Cursus ZenDoodle

YOGA VOOR JE HERSENEN!
Je gaat stap voor stap prachtige abstracte pentekeningen maken op een heel eenvoudig te leren, ontspannen en meditatieve manier. Het is een kunstvorm waar je helemaal in op kunt gaan en die bovendien je concentratie en creativiteit vergroot.

 

Geschikt voor iedereen die graag creatief/meditatief bezig is. Er is geen tekenervaring of speciaal talent nodig.

 

De cursus is inclusief koffie, thee, wat lekkers en een set beginnersmaterialen om tijdens de cursus mee te werken. Deze beginnersset materialen is van goede kwaliteit, zodat je er ook thuis meteen mee aan de slag kunt.

 

Zin om mee te doen? Stuur me dan een mailtje via marielouise@aprilinmij.nl.

 

Klik hier voor de data.

Enkele reviews